top of page
Αναζήτηση

Περιβαλλοντική Διαχείριση - ISO 14001:2015




ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

Η εφαρμογή Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, αναδεικνύει έμπρακτα την υπευθυνότητα απέναντι στο περιβάλλον και την υποστήριξη της βιωσιμότητας, την εταιρική διακυβέρνηση και της υπεύθυνης επιχειρηματικής δραστηριότητας.


Το 1996 κυκλοφόρησε το ISO 14001 και αναθεωρήθηκε το 2004. Η τελευταία έκδοσή ισχύει από το 2015, ενσωματώνοντας την δομή όλων των προτύπων ISO και στις μέρες μας, αποτελεί το πιοαναγνωρισμένο συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης στον κόσμο.


Τι είναι το ISO 14001:2015;

Το συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001 υιοθετείται τόσο από τους οργανισμούς που επιθυμούν να συμβάλλουν στη προστασία του περιβάλλοντος και από τους πελάτες – ενδιαφερόμενα μέρη, τα οποίοι επιλέγουν πράσινα προϊόντα – υπηρεσίες.


Η προστασία περιβάλλοντος αποτελεί κύρια προτεραιότητα που κινητοποιεί τις κυβερνήσεις, την κοινωνία και τις επιχειρήσεις προς την υιοθέτηση νέων πρακτικών φιλικότερων προς το περιβάλλον, θέσπιση στόχων βελτίωσης της περιβαλλοντικής επίπτωσης, μέτρηση και δημοσιοποίηση δεδομένων που αφορούν την περιβαλλοντική επίδοση.


Μέσω της εφαρμογής Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης οι οργανισμοί εντοπίζουν, αξιολογούν,

ιεραρχούν και δημοσιοποιούν τα θέματα περιβαλλοντικής διαχείρισης από την λειτουργία τους, καθώς και να εξηγούν τα προγράμματα που υιοθετούν για να βελτιώνουν συνεχώς της περιβαλλοντική τους επίδοση, μειώνουν τις πιθανές δυσμενείς περιβαλλοντικές επιδράσεις και επιτυγχάνουν συγκεκριμένους περιβαλλοντικούς στόχους.


Περιόρισε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των δραστηριοτήτων σου

Βελτίωσε την ενεργειακή απόδοση σου


Πιστοποίηση ISO 14001:2015

bottom of page